Etukaista

Etukaista on lehden oma, vain kestotilaajille suunnattu monipuolinen palvelu. Palvelun kautta näet yhdellä näppäyksellä reaaliaikaiset kestotilaajan edut, luet kotikulmiesi tuoreimmat uutiset, viimeisimmät menovinkit ja hoidat kätevästi kaikki lehtitilaukseesi liittyvät asiat omalta mediatililtäsi.

Etukaistan saat ladattua älypuhelimeesi, jos olet lehden kestotilaaja ja matkapuhelinnumerosi on tallennettu asiakaspalvelun tilaajajärjestelmään. Tee lataus lähettämällä veloituksetta tekstiviesti SISA ETUKAISTA numeroon 13535. Saat paluuviestinä linkin kortin lataamiseksi puhelimeen.

Mikäli et omista älypuhelinta, voit tilata edun tekstiviestitse tai todistaa olevasi kestotilaaja tilauslaskulla. Tekstiviestiohjeet löydät lehti-ilmoituksesta tai verkkosivulta.

Kuvallinen ohje Iphone:

Kuvallinen ohje Android:

Huawei:

Avaa tekstiviestissä saapuva linkki. Valitse avautuvan sivun oikeasta yläkulmasta valikko (kolme pistettä, kts. Android-ohjeen ensimmäinen ruutu). Klikkaa valikon ylälaidasta tähti-merkki, jolloin avautuu sivu ”Lisää sivu kirjanmerkkeihin”. Muuta alimpaan, ”Lisää kansioon” -kohtaan vaihtoehto ”Etusivu”, ja paina OK. Kuvake tallentuu aloitusnäytölle.